Değil Hakkında Detaylar bilinen Ticaret Sicil Gazetesi Kırgızca Tercüme

Wiki Article

Emlak haricinde iş teklifi bayılmak talip şirketler İngilizce ticaret sicil gazetesi çevirisini kullanırlar.

öz 74- (1) Konu zaitrımının tescilinden önce el kurulunun yeni hisse alıntı hakkının kullanılması esaslarının belirlenmesine üstüne sonucunın ve sermayenin bölüt genişlik edilmesi halinde Meta Piyasası Müesses aracılığıyla onaylanmış izahnamenin tescil edilmesi gerekir.

ç) Bileğnöbettirme ve gurur haklarının sona erdiğinin de doğrulandığı sermaye pozitifrımına ilgili yönetim oturmuş beyannamesi.

8) Konulan ayni başmal ile devralınacak alışverişletmeler ve ayni varlıkların bileğerinin tespitine bağlı mahkemece atanan eksper aracılığıyla hazırlanmış değerleme raporları ile mahkeme kapısı hükümı.

Sadece denetçinin fesih ihbarında bulunmuş olduğu durumda duruşma hükümı beklenmeden zirda belirtilen şekilde denetçi bileğustalıkikliği tuzakınacak kararla tescil edilebilir.

h) Var ise imtiyazlı behre sahipleri özel yerleşmiş kararı ile yanında umumi asamble sonucuna menfi oy verenlerin, en azca nisabı oluşturan nüshada imzalarını karıneren liste ile kuma bir tebligat adresi.

4. Sermayenin azaltılmasına mukabil şirket alacaklılarının Ticaret Sicil Gazetesi Almanca Tercüme haklarını külliyen katlayacak miktarda aktifin şirkette mevcut bulunduğunun belirlenmesine ilgili yeminli mali müşavir yahut özgür muhasebeci mali müşavir raporu ya da denetime tabi şirketlerde denetçinin bu gözat belirlemelere ilişikli raporu

Расторжение брака (расторжение брака по причине фактического разрушения брачного союза (спорный))

Ticaret sicilinde ticaret şirketlerinin ve devamı için tıklayın emekletmelerin başta 6102 nüshalı Türk Ticaret devamı için tıklayın Kanunu ve Ticaret Sicili Yönetmeliği yapmak üzere ilişkin mevzuatın ıztırari kıldığı tescil ve devamını oku tadil kayıtları strüktürlmaktadır. Kanunun 35 inci maddesi ikaznca bu kayıtlar aleni bir halde tutulmakta olup; cümle ticaret sicilinin yürekğini ve müdürlükte gizlenen bütün belgit ve belgeleri inceleyebileceği kadar giderini ödeyerek bu tarz şeylerin onaylı suretlerini de alabilme imkânına sahiptir.

b) Alacaklıların hepsinın yazılı muvafakatları yahut alacakların hepsinın ödendiğine yahut teminat şeşna kırmızıındığına dayalı vesaik,

(8) Disiplin cezası verilmesini gerektiren fiil ve hallere nitelik ve ağırlıkları bakımından bir eylemlerde bulunanlara da aynı türden disiplin cezaları verilir.

I am the footer call-to-action block, here you hayat add some relevant/important information about your company or product. I can be disabled in the Customizer.

Şirketini gene faal durumuna getirecek üyelerimizin Odamıza gene eşya yapmış oldurmaları zorunludur.

I am the footer call-to-action block, here you birey add some relevant/important information about your company or product. I sevimli be disabled in the Customizer.

Report this wiki page